Új és használt üzleti kategóriás laptopok garanciával! 

Mit jelent az, hogy üzleti kategóriás?


 Ezeket a laptopokat munkaeszközöknek szánták gyártói egyik fő szempontjuk pedig a praktikum volt. Mivel ezek az eszközök mondhatni lemaradtak a divat diktálta szabályokról, egy laikus számára a puritán kialakításuk különbözteti meg az áruház polcain kapható daraboktól.
Valójában a különbség a burkolatban és az alatt rejlik. 

 Az üzleti kategóriás laptopok többségének burkolata fém alapú (pl. magnézium) ettől jóval tartósabbak. Jól látható különbséget a kijelzőn láthatjuk, minden esetben matt kialakítású, aminek köszönhetően szélsőséges megvilágítási körülmények között is jól olvasható a megjelenített szöveg. 

 A burkolat alatt folytatódnak az üzleti felhasználást támogató biztonsági fejlesztések és praktikus megoldások. A merevlemezen tárolt adatok védelmére egy sor titkosítási megoldást kínálnak a gyártók, rázkódás vagy ütés esetén pedig leállítja az irás-olvasást a vezérlés, ezzel óvja a fizikai sérülésektől. Az üzleti laptopok eredendően napi 6-8 órás folyamatos használatra lettek tervezve, ezért a hűtési rendszer kialakítását is ennek tudatában tervezték.

 Mivel nem valószínű, hogy van olyan technikai eszköz, ami ne tudna meghibásodni fontos megemlítenünk, hogy a használt üzleti kategóriás laptopok kiemelkedően jól szervizelhetők. A gyártók általában minimum 3 év garanciát vállaltak az újonnan üzembehelyezett eszközökre, ami plusz díjért bővíthető volt.

 A termék minőségéhez magas színvonalú szervizszolgáltatás is járt, hiszen a vállalatoknak nincs arra idejük, hogy egy-egy dolgozó hosszabb időre kiessen a munkából egy meghibásodott laptop miatt. Az üzleti laptopok legtöbb alkatrésze viszonylag könnyen cserélhető és moduláris kialakítása miatt nem csak a a javítás egyszerűbb, ha fejleszteni konfiguráción annak sincs akadálya. A használt üzleti laptopokhoz szükséges alkatrészek évek múltán is elérhetők a piacon.