Felújított laptop

Használt üzleti laptopok hétköznapi felhasználásra 2 év garanciával

Az üzleti laptopok a hosszú távú munkavégzésre lettek tervezve, kiváló minőségben és tartósságban. Ezen kiváló minőségű notebookok gyakran magnézium, szénszálas műanyag vagy fém burkolattal vannak ellátva, melyek a tervezés során különös figyelmet kaptak, így kiválóan ellenállnak a fokozott használatnak. Könnyen bővíthető, tisztítható és javítható kialakításuk miatt élettartamuk sokszor hosszabb, mint a hagyományos fogyasztói laptopoké.

Ezen laptopok kiváló minőségű kijelzővel vannak ellátva, melyeknek magas a betekintési szöge és képpontsűrűsége. A matt, tükröződésmentes kijelző és a nagy felbontás biztosítja a kényelmes használatot különböző fényviszonyok között. Az IPS kijelzős modellek színmélysége kiemelkedő, így grafikusok számára is ideális választás.

A hűtőrendszerek fejlett technológiával készülnek, így a túlmelegedés nem jelent problémát. A ventilátorok csendesen működnek és csak akkor kapcsolnak be, amikor szükséges, ezáltal energiát takarítanak meg. A hardverekben gyakran található korábbi generációs Intel processzor, 4-16 GB DDR3 RAM, és merevlemez vagy SSD meghajtó. A hardverek kiválasztásánál a tartósság és a teljesítmény volt a fő szempont, így ezek a laptopok rendkívül hosszú élettartamúak. Egy prémium minőségű használt laptop, felújítás után gyakran jobb választás, mint egy új, alsó kategóriás modell, mivel jobb minőségű és megbízhatóbb terméket kínál hasonló laptop árak mellett.